Het gebouw

Het plan is een duidelijke vertaling van de groeiende behoefte aan kleinere en middelgrote appartementen. De appartementen variëren in oppervlakte van 48 m2 tot 111 m2 woonoppervlakte en blinken uit door een uitgekiende indeling en hoog niveau van comfort. Een appartement hoeft immers niet groot te zijn om comfortabel te bewonen. Vrijwel alle appartementen hebben 2 slaapkamers, maar belangrijker nog; ieder appartement heeft een eigen balkon, berging en parkeerplaats. Bovendien worden alle appartementen verkocht inclusief ingericht sanitair en voorzien een volwaardige keuken met 5 inbouwapparaten.

Het ontwerp van de gebouwen kent eigenlijk 2 gezichten; enerzijds de stadszijde met een rustige, harmonieuze uitstraling die terug te vinden is in de directe omgeving en anderzijds de warme en rustige binnenwereld aan de achterzijde van de gebouwen. De woningen zijn zowel op de stadzijde als op de binnenplaats gericht.

Gebouw Vesting

Wonen in gebouw Vesting biedt je de gezelligheid van de stad en de kortste afstand naar het stadscentrum. Vanaf je balkon of dakterras kijk je zo de binnenstad van Goes in. 

Bekijk het aanbod

Kenmerken gebouw Vesting

  • 45 appartementen verdeeld over 4 woonlagen
  • 6 commerciële ruimte op de begane grond
  • Unieke ligging in het stadscentrum
  • Moderne architectuur
Bekijk plattegrond gebouw Vesting

Gebouw Burcht

Wonen in gebouw Burcht geeft jou de vrijheid van wonen in de stad, overal dichtbij maar ook de rust van de ligging net buiten het drukke stadscentrum. Gebouw Burcht is zo ontworpen dat je kunt genieten van een optimale lichtinval, een vrij uitzicht richting Kloetinge en elk appartement heeft door de ligging in de ochtend of avond prima bezonning.   

Bekijk het aanbod

Kenmerken gebouw Burcht

  • 30 appartementen verdeeld over 4 woonlagen
  • 2 commerciële ruimte op de begane grond
  • Unieke ligging in het stadscentrum
  • Moderne architectuur
Bekijk plattegrond gebouw Burcht

Impressies gebouw Vesting en Burcht

Bent u geïnteresseerd? Schrijf u dan in!

Heeft u interesse in een van de appartementen? Neem dan hier contact met ons op.

Interesse in dit project?

Schrijf je dan nu in via onderstaande button!
Toon interesse
Tot start verkoop