Aanbod gebouw Vesting

Gebouw Vesting beschikt over 45 appartementen met een woonoppervlakte variërend van 48 tot 111 m2. Deze appartementen zijn onderverdeeld in 16 verschillende types verdeeld over 4 woonlagen. Alle appartementen beschikken over een moderne ingerichte keuken voorzien van 5 inbouwapparaten en ingerichte badkamer en toilet.  Op de begane grond zijn de aparte bergruimtes. Parkeren kan achter het complex op een privé parkeerterrein.

Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich respectievelijk 17 en 14 appartementen. De appartementen aan de voorzijde hebben een brede loggia en aan de achterzijde en de zijkant beschikken de appartementen over een balkon.

Op de derde verdieping bevinden zich aan de linkerzijde 3 grotere appartementen (variërend van 97 – 111 m2 woonoppervlakte) welke allemaal voorzien van een groot dakterras. De overige 6 appartementen op deze verdieping zijn uiteraard ook voorzien van een dakterras, balkon of loggia.

De top etage (vierde verdieping) van gebouw Vesting biedt een grandioos uitzicht over het stadscentrum en biedt ruimte aan nog eens 5 schitterende appartementen.

Specificaties gebouw Vesting

  • Oppervlakte wonen: 48 tot 111 m2
  • 1 tot 3 slaapkamers
  • Moderne keuken en ingerichte badkamer
  • Ieder appartement heeft een balkon, aparte berging en eigen parkeerplaats
  • Voorzien van warmtepomp in combinatie van vloerverwarming
Array
(
)

De woningzoeker

Selecteer aan de linkerkant eerst een verdieping om vervolgens een appartement te selecteren

Prijslijst

Swipe voor de hele prijzenlijst
Bouwnummer Status Woonopp. Kamers Prijs (v.o.n)

Een indruk van het gebouw

Tot start verkoop